خانه چوبی سیکاس ، طراحی و ساخت خانه های چوبی در رشت

خانه چوبی

خانه چوبی سیکاس

زمان مطالعه 1 دقیقه

خانه چوبی
خانه چوبی چیست و مناسب چه افرادی است؟

خانه چوبی همانطور که از نامش پیداست، سازه‌ ای است که برای ساخت آن از مصالح چوبی استفاده شده است، این نوع سازه ها، تفاوتی که با انواع سازه‌ های دیگر دارد، آن را بسیار جذاب کرده است، و همچنین به عنوان ساختمانی محبوب، با ویژگی‌ های متمایز و خاص، طرفداران زیادی دارد، این نوع سازه ها از امنیت بالایی برخوردار است، و از مصالح مرغوب برای ساخت آن به کار می رود، زندگی در خانه ی چوبی، بسیار دلپذیر است، به همین دلیل افراد زیادی علاقمند به خرید چنین خانه‌ هایی هستند.

ویژگی‌ خانه های چوبی

یکی از ویژگی هایی که در هنگام استفاده از سازه های چوبی باید به آن توجه شود، شرایط آب و هوایی منطقه مورد سکونت شما می باشد، زیرا اغلب این سازه‌ ها، یعنی خانه های چوبی، در مناطق جنگلی بنا می‌ شوند، از این سوی خانه های چوبی، برای افرادی مناسب است که، زندگی و تفریح در طبیعت را دوست دارند، امروزه با پیشرفت فناوری، از متریال عالی و مدرن برای ساخت اغلب ویلاها و خانه های چوبی بکار می رود، در واقع برای ساخت این نوع خانه‌ ها، از سبک مدرن استفاده می‌ شود و مصالح اصلی برای آنان، چوب درختانی است که اغلب در مناطق سردسیر رشد می‌ کنند، و نیز چنین چوب هایی، از کیفیت و طول عمر بالاتری برخوردار می‌ باشند، یکی از ویژگی‌ های مهمی که در مورد سازه چوبی می توان به آن به اشاره نمود، استقامت بالای آن در برابر شرایط نامساعد به ویژه در برابر زلزله است، بدین ترتیب می توان گفت که، خانه های چوبی دارای مقاومت و استقامت بالایی می‌ باشند، همان طور که می دانید چوب ها انواع مختلفی دارد، در واقع جنس چوب متناسب با شرایط آب و هوایی می تواند باعث افزایش مقاومت سازه های چوبی شما شود، و شما برای ساخت سازه های چوبی، باید متناسب با شرایط آب و هوایی، نوع چوب را انتخاب کنید.

چوب مناسب برای ساخت خانه‌ های چوبی

به طور معمول، برای ساخت خانه های چوبی، از الوارهایی با ضخامتی در حدود 15 تا 35 سانتی‌ متر استفاده می شود، روش استفاده از این الوارها بدین صورت است که می‌ توان، آنها را به صورت گرد با پوسته و یا بدون پوسته درخت استفاده کرد، از الوارهای چوبی برای نمای ساختمان، طراحی داخلی و بیرونی و... استفاده می شود، و بیشترین استفاده‌ ای که از الوارهای چوبی می‌ شود، در پارتیشن‌ های داخلی است، همچنین باید بدانید که، از چوب درختان کاج و صنوبر، برای ساخت خانه های چوبی و... استفاده می شود، این دو نوع چوب، دارای قیمتی مناسب بوده و از خاصیت الاستیکی برخوردار می باشد.

مراحل ساخت خانه های چوبی
کسب مجوز ساخت

برای ساخت هر گونه سازه، باید در ابتدا مجوز ساخت را دریافت نمایید، همچنین برای این که بتوان کلبه چوبی را مطابق با اصول مناسب بسازید، لازم است که مجوزهای لازم در این زمینه را کسب نمایید، و بعد از دریافت مجوز ساخت، برای دریافت انشعابات لازم، در واقع برای دریافت مجوزهای مربوط به آب و برق و گاز و تلفن باید اقدام نمایید.

طراحی نقشه

برای این که یک خانه چوبی به بهترین شکل ممکن ساخته شود، لازم است، مانند انواع دیگر از ساختمان‌ ها، نقشه اولیه ی آن طراحی شود، در واقع خانه های چوبی دارای طراحی و نقشه اصولی و معماری استاندارد می باشند.

استاندارد سازی

 بعد از طراحی و تایید نقشه ساختمان، که از مهم‌ ترین مراحل برای شروع ساخت، سازه چوبی است، باید کیفیت مراحل ساخت، محاسبات مربوط به ساخت سازه و... انجام گیرد.

پی سازی

بعد از کسب مجوز و طراحی نقشه لازم است که، پی ریزی برای این نوع از ساختمان‌ ها، مانند ساختمان‌ هایی که با مصالح دیگر اجرا می‌ شوند، صورت بگیرد.

تعیین چارچوب کلی و پایه‌ ها

تعیین چارچوب پایه، با استفاده از چوب‌ های مخصوص انجام می‌ شود، که در نهایت منجر به عایق بندی بهتر و مقاومت سازه خواهند شد.

تولید

از مراحل مهم دیگر در سازه های چوبی، تولید الوار و تامین الوارهای یا چوب‌ هایی است که برای ساخت سازه به کار می‌ روند، چوب های مورد نظر لازم است که برای خشک شدن کامل به کارخانه چوب‌ بری منتقل شده و مورد اصلاح حرارتی قرار بگیرند، در این صورت دارای خاصیت آبگریزی شده، و نیز مقاوت آن در برابر رطوبت زیاد و بارندگی‌ های شدید افزایش پیدا خواهد کرد، همچنین عدم پوسیدگی و عدم تغییر رنگ از دیگر مزایای چوب‌ های فرآوری شده در ساخت سازه چوبی است.

ساخت و نصب

در این مرحله الوارهای آماده مطابق با نقشه مورد نظر، همراه با دیگر اجزای مورد استفاده برای ساخت، به کار خواهند گرفت.

مزایای خانه چوبی

عایق مناسب

سرعت بالا در ساخت

عدم حساسیت

مقاومت بالا

خواص مکانیکی

مقاومت در برابر آب

هزینه کم

مقاومت در برابر زلزله

و....

شما اولین نفری باشید که در مورد این پست نظر می‌دهید.